top of page

Salut, eu sunt FotografulVOSTRU!


Bine ați venit la FotografulVOSTRU, un studio de fotografie și videografie de familie dedicat să captureze cele mai importante momente din viața ta.


Povestea brandului nostru începe cu un vis al lui Alex Domnisoru, de a putea împărtăși bucuria și emoțiile celor mai frumoase evenimente din viața oamenilor prin intermediul fotografiei și videografiei de calitate.


Cu acest vis în minte, am început să ne dezvoltăm abilitățile și să ne perfecționăm tehnicile, în scopul de a oferi servicii fotografice și de videografie care să depășească așteptările clienților noștri. Am început cu nunți, dar am evoluat până la a oferi servicii pentru toate tipurile de evenimente. De exemplu: botezuri, aniversări, evenimente corporate și multe altele. In prezent, portofoliul de lucrari comerciale este disponibil pe FotografulTAU.


Prima echipa a fost formata din Alex, Andrei si Miruna in 2009. De atunci am evoluat si ne-am extins, documentand bucuria a sute de nunti și un număr dublu de botezuri si casatorii civile. In studiourile noastre, 11 fotografi, 5 videografi, 7 editori si peste 20 de asistenti de productie si-au perfectionat abilitatile.Înțelegem că fiecare eveniment este unic, special și ne străduim să capturăm acest lucru prin fotografiile și videoclipurile noastre. Ne place să lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile lor și a le oferi servicii personalizate.


Ne-am străduit sa ne facem un nume în industrie prin calitatea și creativitatea fotografiilor și videoclipurilor noastre, precum și prin profesionalismul și dedicarea noastră pentru fiecare proiect. Ne place să ne distrăm și să râdem împreună cu clienții noștri, făcând ca experiența de lucru cu noi să fie cât mai plăcută posibil.


Ne place să credem că fotografiile și videoclipurile noastre sunt mai mult decât doar imagini - sunt amintiri care vă vor face să zâmbiți și să vă emoționați ori de câte ori le veți privi.


Noi suntem FotografulVOSTRU!


Comments


bottom of page