top of page

Politica privind protectia datelor cu caracter personal

Noi, SC Visuals FTH Image SRL, cunoscuti sub numele de FotografulVOSTRU, in calitate de operator de date cu caracter personal, dorim sa te asiguram ca datele tale cu caracter personal sunt prelucrate in siguranta si doar pentru scopurile descrise in prezenta Politica.

 

Acest document explica cand si de ce iti colectam datele cu caracter personal, cum le folosim, conditiile in care le putem divulga altora si cum le stocam in conditii de siguranta.

 

In aceasta Politica veti regasi detalii in special cu privire la:

 • categoriile generale de date cu caracter personal pe care le putem prelucra;

 • scopurile pentru care putem procesa date cu caracter personal;

 • temeiul juridic al prelucrării;

 • drepturile tale in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

FotografulVOSTRU prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal, furnizate exclusiv de catre tine:

 • nume, prenume

 • numar de telefon

 • adresa de e-mail

 • adresa fizica

 • imaginea digitala

 • date cu privire la starea civila

 • adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de referință, durata vizitei, vizualizările de pagină și căile de navigare ale site-ului web, precum și informații despre timpul, frecvența și modelul utilizării serviciului

 • date cu privire la evenimentul/evenimentele pentru care soliciti serviciile noastre (locatie, perioada, interval orar)

 

...in urmatoarele scopuri:

 • facilitarea demararii si ulterior prestarii de servicii in domeniul fotografic

 • postarea de imagini pe website-ul FotografulVOSTRU si conturile de SM: Facebook, Instagram, Pinterest, samd.

 • realizarea de sedinte foto de arhitectura;

 • editare fotografica profesionala;

 • prelucrarea in scop de marketing direct, pentru crearea de profiluri si pentru crearea de materiale promotionale dedicate promovarii serviciilor si produselor FotografulVOSTRU

 • solicitarea de feedback sau participarea la sondaje, efectuarea de cercetari si/sau analize in scopuri statistice, astfel incat sa ne putem stabili produsele, sa intelegem comportamentul clientilor, preferintele si tendintele pietei si sa ne putem revizui, dezvolta si imbunatati oferta de produse si servicii.

 

In temeiul celor sus-mentionate, va vom prelucra datele cu caracter personal in baza consimtamantului, a relatiei noastre contractuale (care include si interactiunile dintre noi inainte de semnarea contractului in vederea executarii acestuia) sau in temeiul faptului ca este o cerinta legala, precum si pentru satisfacerea interesului nostru legitim si anume in scopul analizarii utilizarii, monitorizarii si imbunatatirii site-ului si a serviciilor noastre.

In derularea activitatilor noastre si dat fiind specificul acestora, este posibil sa divulgam datele tale cu caracter personal altor terte parti, din Romania sau din Spatiul Economic European, astfel:

 • agenti, colaboratori, contractori sau furnizori de servicii care asigura servicii operationale catre Fotograful Tau, precum servicii de curierat, telecomunicatii, IT, plati, prelucrare, formare, stocare, arhivare sau alte servicii catre Fotograful Tau;

 • consilieri profesionisti, precum auditori sau avocati;

 • autoritati relevante de reglementare, autoritatile responsabile cu aplicarea legii, la nivel local sau international, pentru a ne conforma oricaror directive, legi, reguli, ghiduri, reglementari;

 • oricare alta parte fata de care ne-ai autorizat sa dezvaluim datele tale cu caracter personal, dupa caz.

 

Vom lua toate masurile rezonabile pentru a-ti proteja datele cu caracter personal impotriva divulgarii neautorizate.

 

Datele personale pe care le publicam pe site-ul FotografulVOSTRU, in contextul prestarii serviciilor noastre, pot fi disponibile, prin intermediul internetului, în întreaga lume, astfel ca nu putem împiedica utilizarea (inclusiv abuziva) de astfel de date personale de catre terte parti.

 

FotografulVOSTRU poate procesa informații referitoare la relatia noastra contractuala, inclusiv datele tale de contact, comunicate de tine prin intermediul contractului de prestari servicii sau in orice alt mod. Aceste date pot fi procesate in contextul serviciilor oferite clienților nostri, comunicarii cu acestia, pastrarii înregistrărilor acestor comunicații și promovarii produselor și serviciilor noastre către alti clienți.

 

Drepturile tale cu privire la datele cu caracter personal:

 • dreptul de a solicita o copie a datelor tale cu caracter personal aflate in posesia FotografulVOSTRU;

 • dreptul de a solicita FotografulVOSTRU sa rectifice oricare date cu caracter personal inexacte sau care nu mai sunt de actualitate;

 • dreptul de a solicita ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse in momentul in care nu mai sunt necesare FotografulVOSTRU sau FotografulVOSTRU nu mai are obligatia legala de pastrare a acestora;

 • daca prelucrarea are la baza consimtamantul, un contract sau mijloace automate de luare a deciziilor (conform explicatiei de mai jos), dreptul de a solicita FotografulVOSTRU sa iti furnizeze datele cu caracter personal obtinute direct de la tine si, daca este posibil, sa transmita acele date direct altui operator (dreptul la portabilitatea datelor),

 • dreptul de a retrage consimtamantul cu privire la prelucrare, in orice moment, cu aplicarea dispozitiilor privind obligatiile legale ale FotografulVOSTRU;

 • in cazul unui litigiu cu privire la corectitudinea prelucrarii datelor tale cu caracter personal, dreptul de restrictionare a prelucrarii;

 • daca prelucrarea se bazeaza pe interese legitime, dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal (acolo unde se aplica),

 • dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), cu sediul in Bucuresti, bdul G-ral Gheorghe Magheru, nr.28-30, sector 1, cod postal 010336, email anspdcp@dataprotection.ro .

 

Ai dreptul sa primesti o confirmare cu privire la faptul ca FotografulVOSTRU prelucreaza sau nu datele tale personale, precum si acces la datele personale, împreună cu anumite informații suplimentare. Aceste informații suplimentare includ detalii privind scopul prelucrării, categoriile de date cu caracter personal în cauză și destinatarii datelor cu caracter personal. Dacă drepturile și libertățile altor persoane vizate nu sunt afectate, iti vom furniza o copie a datelor tale personale. Primul exemplar va fi furnizat gratuit, dar copii suplimentare pot fi supuse unei taxe rezonabile.

 

Marketing direct, inclusiv profilare in scop de marketing direct

Ai dreptul să te opui prelucrarii datelor tale personale în scopuri de marketing direct (inclusiv profilarea în scopuri de marketing direct), caz in care vom inceta sa procesam datele tale personale, în acest scop.

 

Perioada de stocare

Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru perioada de timp necesara conformarii cu obligatiile legale ce ne sunt impuse de reglementarile specifice domeniului nostru de activitate.

Datele tale cu caracter personal prelucrate in baza consimtamantului tau se vor pastra pana la data la care te razgandesti si ne comunici in scris retragerea acestuia.

Termenul general de pastrare a datelor tale cu caracter personal de catre FotografulVOSTRU este de 5 (ani) de la divulgarea lor catre noi.

FotografulVOSTRU stocheaza datele tale personale atunci cand aceasta prelucrare este necesara pentru respectarea unei obligații legale la care suntem supuși sau pentru a vă proteja interesele vitale sau interesele vitale ale unei alte persoane fizice.

Securitatea datelor cu caracter personal

FotografulVOSTRU va depune toate eforturile rezonabile pentru a-ti proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau sub controlul nostru, prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarii sau depozitarii neautorizate, precum si a altor riscuri similare.

Daca iti retragi consimtamantul in ce priveste utilizarea partiala sau completa a datelor tale cu caracter personal, in functie de natura solicitarii tale, este posibil ca FotografulVOSTRU sa fie in imposibilitatea de a continua sa iti furnizeze produsele sau serviciile solicitate si nici sa administreze relatia contractuala existenta.

Gestionarea solicitarilor si reclamatiilor cu privire a prelucrarea datelor cu caracter personal

Persoana responsabila cu prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi contactata la sediul operatorului, SC Visuals FTH Image SRL (FotografulVOSTRU), cu punct de lucru in Str. Armeneasca, nr 28A, Sector 2, Bucuresti,  România, precum și la telefon +40722332737 sau e-mail: contact@fotografultau.ro

Dacă ai întrebări sau sugestii / sesizări ori doresti să iti exerciti vreunul dintre drepturile pe care le ai, în calitate de persoană vizată, cu privire la protecția datelor, te rugăm să contactezi persoana responsabilă cu protecția datelor, utilizând datele de contact de la paragraful anterior.

bottom of page