top of page
FotografulTAU-723.JPG

Cătălina

"Pentru noi Alex și echipa FotografulVOSTRU au fost cei care ne-au spus cel mai des pe durata pregătirilor evenimentului “bucurați-vă”!

 

Și da, ai mare nevoie de astfel de oameni cu care să colaborezi în pregătirea unui eveniment.

Sunt o echipă în adevăratul sens al cuvântului, emană energie, inspiră la #bucuria, iar asta se vede de la prima discuție pe care o ai cu ei.

Dacă vreți să testați asta, doar dați-le un telefon 🙂"

Andreea

"Nu știm alții cum sunt, dar noi, când am ales fotograful de nuntă,

l-am ales cu sufletul. Și asta a făcut să merite! 
Chimia pe care am avut-o cu Alex si echipa echipa s-a tradus în niște imagini care mereu vor spune povestea unei zile unice. Fotograful nostru a fost mai mult decât un fotograf, ci a ajuns un prieten, complice la povestea noastră. 


Ce cred că am făcut noi bine și recomandăm: ai încredere în cel căruia i-ai încredințat misiunea de a imortaliza această zi!

 

Noi am făcut un “leap of faith” cu FotografulVOSTRU: avem încredere în tine, ăștia suntem, distrează-te și imortalizează și distracția noastră! Și asta s-a întâmplat! 


3 ani mai târziu, încă ne aducem aminte, moment cu moment, poză cu poză și râdem cu plăcere și emoție! 
FotografulVOSTRU: you rock!!!


P.S.: pentru noi, echipa FotografulVOSTRU a devenit încă un prieten bun care continuă să ne ajute să creăm momente de neuitat ❤️"

FotografulTAU-597.jpg
FotografulTAU-0115.jpg

Ștefania

"Pentru nunta noastră, ne-am dorit o echipă care să surprindă detalii, emoții și trăiri și să le transpună în amintiri care vor rămâne pentru toată viața, de aceea am ales FotografulVOSTRU!


Pe lângă creativitatea sa, Alex este o persoană comunicativă, spontană și deschisă, iar asta ne-a ajutat să ne simțim în largul nostru de-a lungul ședințelor foto.  A imortalizat prin fotografiile sale cele mai frumoase momente de la cununia civilă, nuntă și trash the dress, iar apoi le-a transformat într-un album care ne transpune instant în ziua nunții noastre de fiecare dată când îl răsfoim. 


Iar datorită talentului lui Sorin, avem un film al nunții ce surprinde momente și detalii de care nici nu ne-am mai fi amintit odată cu trecerea timpului. Editarea, calitatea filmării și cadrele surprinse sunt dovada  muncii, dar și pasiunii sale pentru videografie. 


Mulțumim întregii echipe FotografulVOSTRU pentru că ați contribuit prin talent, profesionalism și muncă la crearea unor amintiri de neuitat."

Iulia

"Așa cum ai hair stylistul tău, brokerul tău, avocatul tău, e bine sa ai și FotografulTAU. Iar dacă vine cu umor, profesionalism, relaxare și fotografii de făcut tablou și lăsat moștenire, e clar că ai găsit aici echipa perfectă.

Pentru noi, așa a fost.

După un eveniment reușit, amintirile în imagini de la FotografulVOSTRU sunt urma care ne aduce căldura momentului.

Vă mulțumesc pentru că sunteți și Fotograful meu!

"

FotografulTAU-113-2.jpg
f1b9dc_1010d21e41a747868080bcc0929b7507mv2.jpg

Andreea

"Cu Alex si echipa FotografulVOSTRU am clickuit de la prima întâlnire. Avea acea bucurie și pasiune pe care o întâlnești doar la oamenii care iubesc ceea ce fac. Ne-a plăcut că era relaxat și că punea preț pe intimitatea evenimentului și a trăirilor, fără regie și briz-briz-uri.

 

Fotografiile au reușit să surprindă autenticitatea noastră și multă emoție.  E foarte talentat și îl recomand cu căldură!"

bottom of page